Gastblog: Evy

Zo! Nu is het een keer mijn beurt om hier wat te typen hoor. Suus zegt dat ze niet met ons uit kan omdat ze wat aan d’r been heeft, maar ondertussen is ze gewoon druk met dingen voor jullie schrijven! Ik weet het dus zo net nog niet of ze echt niet kan lopen. Wel zit er een raar ding om haar poot met een soort slingers eraan. Ze loopt achter een stoel met wieltjes, waar ik tot nu toe alleen maar bejaarde tweebeners mee heb gezien… En we waren altijd zo dol op de wandelingen!!

Noimg-20140908-wa0004.jpgu ik zal me eigenlijk eerst maar even voorstellen aan jullie. Ik ben een eigenwijze Blonde Snuiter (Golden Retriever) van 8,5 jaar. Ik ben 6 jaar geleden in het leven gekomen van Suus en de familie en sinds toen wilde ik nooit meer ergens anders heen (lees het voer is heerlijk hier!). Ik heb ook een eigen plekje waar ik mijn verhalen vertel op het wereld wijde web, dat is http://www.dailyevy.nl maar hier moet weer eens een nieuw verhaal op komen te staan, Sorry Fans! De laatste update van daar was 19 juni, maar wél met allemaal leuke selfies!
Toen Suus vroeg of ik een stukje voor deze blog wilde schrijven heb ik geen seconde getwijfeld en gingen mijn hersenen gelijk kraken.

Waarover zal ik wat vertellen… Koekjes?? Eten?? uhhh… slapen? Dat zijn meestal de dingen waarmee ik mijn dagen vul. Daarnaast word ik ook vaak lekker uitgelaten. Ik liep niet zo heel goed de laatste tijd dus het strand en flink rennen is even een NO GO.

We hebben een roerige periode achter de rug met allemaal doktersbezoeken. Børre en Suus hebben allebei wat nieuws in/bij hun knie en ik moest ook naar de dokter. En Børre lachen joh want ik mocht niet krabben dus ik moest haar kap een week op. Totaal apatisch en in paniek was ik als ik ergens tegenaan gelopen was. Na een paar dagen ging het een stuk beter, en nu is ie weer af. Gelukkig maar want ik vond het maar niets.

Suus en ik zijn maatjes voor het leven <3
img-20140621-wa0000.jpg

Ik hoop dat jullie deze gastblog leuk vonden, want misschien mag ik dan nog eens wat schrijven. Ik hoor nu van alles kraken dus ik ga eens even kijken wat daar te eten valt… jummmmie…

Dikke Lebber,
Evy

2 gedachtes over “Gastblog: Evy

  1. Hallo Evy!
    Wat leuk dat je een stukje mocht schrijven op suus haar blog! Zo horen we toch nog wat van je, want je eigen blog is ook super leuk! Daar moet je snel ook weer stukjes voor gaan schrijven hoor! En dat wandelen komt vast vanzelf wel weer :)! Nog even volhouden en anders vraag je maar wat meer brokjes :P.
    Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s