JanuWarrie

En dan is het ineens 2 januari. BAM!

Alsof er niets gebeurd is gaan we gewoon weer door met het alledaagse leventje. Misschien we zijn wat dikker misschien door de oliebollen en appelbeignets, maar verder: gewoon normaal.

img-20181230-wa0027-012722682579541255622.jpegVorig jaar (dus: een paar dagen geleden) heb ik nog meegeholpen met het klaarstomen van de appels voor de appelbeignets. Dat is een familietraditie. We hebben allemaal onze eigen taak. Ik zat dit jaar de appels te doorboren zodat het klokhuis verdween. Ik vind dat het leukste klusje. Oké, het kledderen met suiker en kaneel vind ik ook wel leuk maar toch, als ik moet kiezen wil ik liever boren. Om dit verhaal een beetje kracht bij te zetten staat er een charmante foto van mij hiernaast.
Ik moet jullie helaas teleurstellen: Alles is (al) op.

Alle vingers zitten er nog aan. Het vuurwerk heeft ons gelukkig niet geraakt én we hebben onze vingers ook niet per ongeluk op gegeten met de lekkernijen. uiteraard hoop ik dat dat voor jullie hetzelfde geldt.

Ik heb verder eigenlijk niet zo heel veel te zeggen behalve dan dat het prettig is dat ik weer kan werken. Deze week is het nog een beetje stilletjes op kantoor dus zit ik liever thuis, maar volgende week ga ik er weer huppelend heen. Zo fijn om je ergens thuis te voelen wat niet eens je thuis is.

De planning in mijn Leuchtturm1917 is al weer helemaal klaar tot eind januari en zal binnenkort weer gevuld worden met allemaal leuke/leerzame meetings :).

20190102_143811-011413414826235984918.jpeg

Hebben jullie leuke plannen voor het komende jaar?

Liefs,
S.

P.S.: ik had weer eens een nieuwe pagina in de planning staan in plaats van een blog bericht gepland. Vandaar dus de titel: JanuWarrie, haha! Gelukkig was ik een stuk helderder toen ik overdag aan het werk was.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s