Spanning op het strand

Zeevonk is een super mooi fenomeen, en er was weer kans vanavond dat je dat kon gaan zien op het strand. Ik had erg zin om er heen te gaan en als er dan een vriendin is die graag mee wil met twee lieve kinderen is dat extra leuk! Jaap was op scooter avontuur (hij was hem naar de camping aan het brengen, lees rijden, voor de vakantie) dus die kon helaas niet mee vanavond, maar toch leuk dat ik nu niet in mijn eentje hoefde te gaan :).

We hebben de zeevonk niet gezien, maar toch een spannende tijd gehad. De spanning was er vooral omdat er onweer in de buurt aan het kabaal maken was. We houden wel van een beetje avontuur dus we zijn gebleven tot de temperatuur echt te fris werd. Je weet nooit hoe dichtbij de flits ineens zal zijn, maar we zaten in ieder geval niet onder een boom hahahaaa!

Hieronder een foto van de zonsondergang op deze mooie avond en natuurlijk ook één van de dreigende lucht waar geregeld onweer te zien was.

 

Wat zijn jullie spectaculairste natuurwonderen die jullie ooit meegemaakt hebben?

Enne, zeevonk is écht de moeite waard. Kijk op de facebook pagina Zeevonk Alert om op de hoogte gehouden te worden van dit mooie magische fenomeen. Tip: neem drinken, eten en een dekentje mee want het kan wel even duren voor het het ziet.

Liefs,
S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s