Gratis fit

De afgelopen jaren kriebelde de sportschool al een beetje bij mij maar ik dacht dat ik het nooit zou kunnen zien. Dat was geen smoes hoor maar uiteindelijk blijkt dat ik het echt wel kan zien en dat ik lekker aan de slag kan gaan.

Eind april hebben Jaap en ik een aantal sportscholen bekeken en daar is uit gekomen dat we ons het fitst voelen bij fit for free. De apparaten zijn duidelijk en goed zelf in te stellen door mij. Je kan muziek luisteren en live TV kijken. Zo mis je nooit wat en ben je toch lekker sportief bezig: top combinatie!

Ik ben afgelopen mei begonnen bij fit for free. Dat liep niet echt helemaal gesmeerd want in je eentje is er gewoon wat (lees: veel!) minder aan… Maar sinds deze week sporten we met zijn drieën! Van crossfit tot hardlopen tot echte krachtoefeningen: alle spieren worden flink aangepakt. Gelukkig heb ik nog niet veel spierpijn gevoeld maar misschien hebben we ergens nog wel een deel conditie… en zijn de spieren het werken nog niet vergeten!

De planning is dat we drie keer per week bij de sportschool te vinden zijn, en dan niet alleen om in de social corner te gaan hangen. Das natuurlijk niet echt de bedoeling. Wel een welkome afwisseling van het harde trainen hoor! Mister G merkte van de week op dat het wel raar was dat je uit de automaat chocolademelk kon halen: dan zit al je harde werk er toch zo weer aan?! Juistem, ik snap het ook niet, dat dat in die automaat zit.

Nu gaan we nog een tikkie harder werken aan onze conditie en kracht en kunnen we hopelijk over een tijd de hashtag #fitfamily met trots dragen. 😀

Sporten jullie? Zo ja: wat doe je?

Liefs,
S.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s